​✓ Egen døgnvagt

Garantiordning​

Attraktive priser​

El-eftersyn ved hussalg​

El-tjek og lovpligtigt el-eftersyn udføres professionelt

Hos ​Sjørring/PH EL Service i Thisted tilbyder vi blandt andet el-tjek af autoriseret elektriker i din bolig. Det kunne for eksempel være i forbindelse med ind- eller udflytning. Både el-attest og el-rapport er en del af lovligt el-eftersyn. Vi udfører el-tjek og andre el-opgaver, der skal udføres af en autoriseret el-installatør i både Thy og Mors.​

TJEK AF DINE EL-INSTALLATIONER

Skal du have tjekket dine elinstallationer, så kan vi hjælpe dig. Vi har været i branchen i mange år og har opbygget værdifuld erfaring, som vi med fordel kan udnytte, når vi udfører tjek og eftersyn af dine elinstallationer.

Hvad koster et el-tjek?

Vi tilbyder priser fra 1702 kroner på el-tjek.

KONTAKT OS OG BESTIL ET EL-TJEK

Ønsker du at bestille et el-tjek, eller har du nogle spørgsmål til os, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit el-tjek eller en anden el-opgave.

​Du kan enten kontakte os på telefon 9797 1025 eller ved at skrive til vores e-mail sjes@mail.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SJØRRING/PH EL-SERVICE A/S​

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

​☏ Telefon: 97 97 10 25 / 20 48 43 25

✉ E-mail: sjes@mail.dk

CVR: 28857926

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kom i kontakt med os 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt