​✓ Egen døgnvagt

Garantiordning​

Attraktive priser​

El-eftersyn ved hussalg​

​Solceller

​Skal du have en miljørigtig energiløsning i Thy eller på Mors - så kontakt Sjørring/PH EL-Service A/S.

Vi både sælger, monterer og servicerer solcelleanlæg, og vi har stor erfaring med arbejdet.


Derudover laver vi selv kablerne i forbindelse med montering og installation, så de har præcis den længde, der passer til netop dit solcelleanlæg. Hos os kan du få en totalløsning, hvor alt fra opsætning til udskiftning af måler og tilslutning til elværket er inkluderet.


Rådgivning og kvalitet

Installationen af et solcelleanlæg skal udføres af autoriserede elinstallatører, men selve monteringen kan man selv stå for, hvis man er til gør-det-selv. Her rådgiver vi gerne omkring regler og krav, ligesom vi også gerne vejleder om muligheder for opsætning og produkter.

Vi forhandler og monterer det tyske mærke Ge-Solar, som er blandt de førende leverandører på markedet for solceller. Det sikrer vores kunder et produkt i højeste kvalitet.


En god investering

Ikke nok med at solceller er en miljørigtig energikilde, det er også en økonomisk fordelagtig løsning for forbrugeren. Sol er ren og gratis energi, og den energi, man producerer for meget om sommeren, kan man lagre gratis på elnettet. Når vintermånederne så rammer, kan den opsparede strøm benyttes kvit og frit.

Solcellerne giver en stor besparelse på energiregningen og er derfor en fornuftig investering.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SJØRRING/PH EL-SERVICE A/S​

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

​☏ Telefon: 97 97 10 25 / 20 48 43 25

✉ E-mail: sjes@mail.dk

CVR: 28857926

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kom i kontakt med os 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt