​Hvidevarerservice og reparation

I hverdagen lægger man ofte slet ikke mærke til, hvor vigtigt det er, at hvidevarerne fungerer, som de skal. Ofte skal der en skade til, før vi virkelig finder ud af, at vi ikke kan undvære dem.

​Når uheldet er ude inden for hvidevarer i Thy eller på Mors, kan vi som el-installatør i Thisted være behjælpelig med hvidevareservice.

Vores priser starter på 300 kroner.

Vi tilbyder service og reparation af hvidevarer

Vi kan tilbyde hurtig hvidevareservice, så du ikke skal undvære dine hvidevarer længere end højst nødvendigt.​ ​Vi udfører hvidevareservice og reparationer i alle typer og mærker inden for hvidevarer. ​

Vi har over 40 års erfaring og kan dermed sikre en effektiv og holdbar løsning.​ Vi tilbyder også faste serviceaftaler til en konkurrencedygtig pris på blandt andet hvidevarer.

Kontakt Sjørring El-Service A/S

Du er mere end velkommen til at kontakte os, vi kan altid fanges på telefon 97 97 10 25 ellers kan du skrive til vores mail på hl@sjoerring-elservice.dk

Vi er altid klar med et godt tilbud til dig.​

Kontakt os angående hvidevarerservice

Kvalitet er vores kendetegn, og det gælder både ved store og små opgaver.​ Vores mål er tilfredse kunder, og derfor er grundighed et nøgleord hos os – hver gang.

​​Har du brug for at kontakte os angående hvidevareservice, så kan du enten ringe til os på telefon 97 97 10 25, eller du kan skrive til vores e-mail ​hl@sjoerring-elservice.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egen døgnvagt

Ring til vores døgnvagt 24/7 på vores døgnvagt-telefon 97 97 10 25.

Garantiordning

Vi er omfattet af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvilket er din sikkerhed og garanti for veludført arbejde.

Attraktive priser

Vi lægger vægt på, at du får en konkurrencedygtig pris på din arbejdsopgave.

El-eftersyn ved hussalg

Vi tjekker at dine el-installationer er sikre og overholder gældende lovgivning.

Sjørring El-Service A/S

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

CVR-nummer: 28857926​

Vi er medlem af:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.