​✓ Egen døgnvagt

Garantiordning​

Attraktive priser​

El-eftersyn ved hussalg​

​Hvidevarer - service og reparation

I hverdagen lægger man ofte slet ikke mærke til, hvor vigtigt det er, at hvidevarerne fungerer, som de skal. Ofte skal der en skade til, før vi virkelig finder ud af, at vi ikke kan undvære dem.

​Når uheldet er ude inden for hvidevarer i Thy eller på Mors, kan vi som el-installatør i Thisted være behjælpelig med hvidevareservice. Vores priser starter på 300 kroner.

​VI TILBYDER SERVICE OG REPARATION AF HVIDEVARER

Vi kan tilbyde hurtig hvidevareservice, så du ikke skal undvære dine hvidevarer længere end højst nødvendigt.​ ​Vi servicerer og reparerer alle typer og mærker inden for hvidevarer. ​

Vi har over 40 års erfaring og kan dermed sikre en effektiv og holdbar løsning.​

Vi tilbyder også faste serviceaftaler til en konkurrencedygtig pris på blandt andet hvidevarer.

KONTAKT OS ANGÅENDE HVIDEVARESERVICE

Kvalitet er vores kendetegn, og det gælder både ved store og små opgaver.​ Vores mål er tilfredse kunder, og derfor er grundighed et nøgleord hos os – hver gang.

​​Har du brug for at kontakte os angående hvidevareservice, så kan du enten ringe til os på telefon 9797 1025, eller du kan skrive til vores e-mail ​sjes@mail.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SJØRRING/PH EL-SERVICE A/S​

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

​☏ Telefon: 97 97 10 25 / 20 48 43 25

✉ E-mail: sjes@mail.dk

CVR: 28857926

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kom i kontakt med os 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt