​✓ Egen døgnvagt

Garantiordning​

Attraktive priser​

El-eftersyn ved hussalg​

Varmepumpe - opsætning og service

​En luft til luft varmepumpe er en miljøvenlig og økonomisk rentabel løsning til at holde sommerhuset, parcelhuset eller et mindre kontor varmt.

Service af varmepumpe

Hos Sjørring/PH EL-Service A/S i Thisted  nær Thy og Mors tilbyder vi både opsætning, reparation og service af varmepumpe, og du behøver derfor kun at ringe til ét firma, uanset hvilken opgave du skal have løst i forbindelse med din varmepumpe.


Varmepumpen "Danmarkspumpen" fra Panasonic

Til sommerhuse, parcelhuse og mindre kontorer er Danmarkspumpen fra Panasonic den ideelle løsning. Den leverer og monterer vi.


Pumpen kører på el, men hver gang den bruger 1 kilowatt, kommer der 3,5 kilowatt ud, og dermed er der også god økonomi i at få en luft til luft varmepumpe.​

Solceller kan også være et alternativ til opvarmning og supplering af boligens el forbrug. Læs mere om solceller her.​

Servicekontrakter og garanti

Vi rådgiver gerne og samtidig tilbyder vi også servicekontrakter i forbindelser med opsætning af varmepumpe. Med en servicekontrakt får du fem års 100 procent garanti på varmepumpen.


Derudover inkluderer den også to gratis servicetjek af anlægget, så du får sikkerhed for, at din varmepumpe fungerer optimalt.

Kontakt os på telefon 97 97 10 25 / mail sjes@mail.dk​, hvis du har brug for service eller opsætning af varmepumpe.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SJØRRING/PH EL-SERVICE A/S​

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

​☏ Telefon: 97 97 10 25 / 20 48 43 25

✉ E-mail: sjes@mail.dk

CVR: 28857926

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kom i kontakt med os 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt