Montering af varmepumpe samt varmepumpeservice

Leder du efter en ekspert i levering og montering af varmepumpe?

Hos Sjørring El-Service A/S er vi eksperter i varmepumper, og vi tilbyder totalløsninger for både private og erhverv. Vi hjælper kunder med montering af varmepumpe og varmepumpeservice i bl.a. Thisted, Thy, Mors samt mange andre steder.

Varmepumpeservice og alle former for totalløsninger​

Vi tilbyder totalløsninger indenfor varmepumper, hvor vi står for både levering og installation af varmepumpe samt varmepumpeservice og eventuel reparation. Pumperne er velegnede til parcelhuse, fritidshuse og kontorer samt en tilbygning eller lignende.

Vi er Panasonic-partnere og kan bl.a. levere luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. Pumperne kører på elektricitet, men hver gang de bruger 1 kilowatt, kommer der 5 kilowatt ud i den anden ende. 

Det er derfor både en billig og økonomisk løsning, så tøv ikke med at kontakte os for montering af varmepumpe eller varmepumpeservice – vi hjælper gerne.​

 ​

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for varmepumper afhænger af, om der er tale om luft til luft eller luft til vand. Luft til vand opvarmer også brugsvand og rumopvarmningsvand, mens luft til luft er velegnet til byggeri, hvor der ikke er eller skal være radiatorer. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige løsninger samt kommer ud og monterer din varmepumpe og sørger for varmepumpeservice.

Kontakt Sjørring El-Service A/S

Du er mere end velkommen til at kontakte os, vi kan altid fanges på telefon 97 97 10 25 ellers kan du skrive til vores mail på hl@sjoerring-elservice.dk

Vi er altid klar med et godt tilbud til dig.​

Få et tilbud på montering af varmepumpe og varmepumpeservice​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på enten service på varmepumpe eller levering og montering af varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 97 97 10 25 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail hl@sjoerring-elservice.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egen døgnvagt

Ring til vores døgnvagt 24/7 på vores døgnvagt-telefon 97 97 10 25.

Garantiordning

Vi er omfattet af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvilket er din sikkerhed og garanti for veludført arbejde.

Attraktive priser

Vi lægger vægt på, at du får en konkurrencedygtig pris på din arbejdsopgave.

El-eftersyn ved hussalg

Vi tjekker at dine el-installationer er sikre og overholder gældende lovgivning.

Sjørring El-Service A/S

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

CVR-nummer: 28857926​

Vi er medlem af:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.