Pålidelig sikkerhed og fuld tryghed i hjemmet

HouseGuard GSM Alarmsystem er designet til at give pålidelig sikkerhed og fuld tryghed i hjemmet. Med denne alarm er dit hjem i trygge hænder. Udover at alarmen ringer op over GSM netværket ved alarm, kan systemet sende rapporter via SMS. Alle sensorer og eksterne sirener i alarmserien er trådløse og sabotagesikre. Sabotagesikre vil sige, at skulle en enhed blive fjernet rapporteres dette til kontrolpanelet, der går igang og sender en rapport enten som opringning eller SMS.

Alarmen er en privatalarm uden abonnement, det vil sige at du ikke skal betale et dyrt abonnement til et vagtfirma. Når systemet er købt og installeret, bestemmer du via indstillingerne i betjeningspanelet hvem alarmen skal ringe op til eller sende SMSer til (op til 6 valgfrie modtagere). Dvs. du sparer penge i forhold til abonnements aftale med vagtfirma.

Sensorer
Til systemet findes forskellige sensorer, som gør systemet meget fleksibelt. F.eks. findes der bevægelsessensorer, både almindelige og dyr-immune - dvs. mindre følsomme end de normale. Derudover findes der gassensorer, væskesensorer og røgalarmer til systemet.

SKAL og FULD sikring
Med SKAL-sikring er boligens yderdøre og rum i boligen, der ikke benyttes om natten, sikret. På den måde kan man sove trygt om natten og bevæge sig rundt i boligen mens den er sikret. Indbrud, der sker om natten mens boligens beboer er hjemme, er meget ubehagelige. Indbruddene sker oftest lydløst ved at tyven lirker en yderdør op. Derfor er det vigtigt at yderdørene sikres.

Fuldsikring benyttes når alle beboere er væk fra huset. Så er alle husets sensorer aktive.

Læs mere om HouseGuard GSM Alarmsystem på www.houseguard.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: HouseGuard

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egen døgnvagt

Ring til vores døgnvagt 24/7 på vores døgnvagt-telefon 97 97 10 25.

Garantiordning

Vi er omfattet af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvilket er din sikkerhed og garanti for veludført arbejde.

Attraktive priser

Vi lægger vægt på, at du får en konkurrencedygtig pris på din arbejdsopgave.

El-eftersyn ved hussalg

Vi tjekker at dine el-installationer er sikre og overholder gældende lovgivning.

Sjørring El-Service A/S

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

CVR-nummer: 28857926​

Vi er medlem af:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.