Design Line - forener funktion og form

Du installerer først og fremmest alarmer og sensorer i dit hjem, for at de skal hjælpe med at passe på det og gøre livet nemmere. Med JO-EL's Design Line serie er du også sikker på, at de er praktiske og pæne at have hængende.

Mikael Koch er en internationalt anerkendt, dansk designer, der står bag det tidløse og stilrene design af JO-EL's design-serie, som blandt andet inkluderer røg- og gasalarm. Han har vundet både danske og internationale priser - blandt andet Dansk Innovations- og Designpris.Med Design Line har Mikael Koch skabt en JO-EL produktserie, hvor designets linier kombinerer det retningsløse med det retningsbestemte - og dermed forener funktion og form. Designets buede former skaber en anderledes fornemmelse af lethed med et nærmest svævende udtryk - og de lige sider giver samtidig mulighed for en bevidst placering af produkterne i forhold til rummets vægge, spor i loftet eller måske rummets diagonaler.

Den kvadratiske form på produkterne i JO-EL's design-serie gør det nemt at montere de forskellige produkter i et samlet panel - i stedet for at sprede dem rundt på loftet, som hvis det var forskellige, usammenhængende designs. En smuk og effektiv løsning med en både praktisk og måske livsvigtig funktion, der produceres i en diskret hvid farve.

Du kan læse mere om vore produkter på www.jo-el.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: JO-EL Electric

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egen døgnvagt

Ring til vores døgnvagt 24/7 på vores døgnvagt-telefon 97 97 10 25.

Garantiordning

Vi er omfattet af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvilket er din sikkerhed og garanti for veludført arbejde.

Attraktive priser

Vi lægger vægt på, at du får en konkurrencedygtig pris på din arbejdsopgave.

El-eftersyn ved hussalg

Vi tjekker at dine el-installationer er sikre og overholder gældende lovgivning.

Sjørring El-Service A/S

Vorupørvej 25, 7700 Thisted

CVR-nummer: 28857926​

Vi er medlem af:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.